Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم تئاترهای جدید نمایش نِت در هفته دوم تیر ماه(هشتم تا سیزدهم) مشخص شد.

به گزارش خبرگزاری فارس،  چهار فیلم تئاتر جدید نمایش نِت در هفته دوم تیرماه، از یکشنبه هشتم تا جمعه سیزدهم برای علاقه مندان به هنر نمایشی مشخص شد.

یکشنبه 8 تیرماه از ساعت 18 با پخش فیلم تئاتر «جایی در میان خوک ها» به کارگردانی سیروس همتی: انگیزه نوشتن این نمایش‌نامه داستان واقعی پاول ناوروتسکی، سرباز فراری از ارتش شوروی در جنگ دوم جهانی بود که چهل و یک سال در یک خوک‌دانی مخفی شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایش به کارگردانی سیروس همتی فارغ التحصیل رشته ریاضی از دانشگاه تربیت مربی به روی صحنه رفته است. جالب است بدانید سیروس همتی که سابقه ی فعالیت حرفه ای ایشان از سال 1370 آغاز شده است، معلم درس ریاضی نیز بوده است.  

نمایش جایی در میان خوک ها به نویسندگی آثول فوگارد زاده ۱۱ ژوئن ۱۹۳۲ در کیپ شرقی، آفریقای جنوبی) رمان‌نویس، نمایشنامه‌نویس، بازیگر و کارگردان) اهل آفریقای جنوبی است.

انتشار این فیلم تئاتر همزمان با ماه تولد آثول فوگارد انجام شده است. آثول فوگارد بیش از نیم قرن در تئاتر کار کرده و از نخستین نمایشنامه‌نویسان سفیدپوست است که با بازیگران سیاهپوست همکاری کرد. مضامین کارهای او ناکامی‌ها و پیچیدگی‌های زندگی در آفریقای جنوبی را دربر می‌گیرد و تاکید فراوانی بر تاثیرات روانی نظام آپارتاید بر مردم عادی دارد. بسیاری از آثارش همچون «گره خونی» (پیوند خونی) 1961 که مورد استقبال فراوان قرار گرفت، توسط حکومت وقت ممنوع اعلام شد ولی او را به شهرت جهانی رساند. فوگارد بخصوص در کشور خودش به مخالفی سیاسی تبدیل شده بود.

او می‌گوید:‌«‌در سال‌های جوانی فکر می‌کردم ساختن بمب بهتر و عملی‌تر از نوشتن نمایشنامه است. موقعیت آفریقای جنوبی بسیار تأسف‌بار و ناامید کننده بود و هیچ نقطه روشنی در افق مقابل وجود نداشت، ولی خوشبختانه من در چنبره آن نومیدی‌گرفتار نشدم و به نهضت خود که مهم‌تر از ساختن بمب بود ادامه دادم. در این میان ملتی که سیاهان را از سفیدها جدا کرده بودکار خطرناکی بود چون باعث شد که من برای حکومت و پلیس امنیتی آن به صورت هدفی مشخص درآیم، زیرا تئاتر عامل بسیار قدرتمندی برای تغییر است. هنگامی که بمب‌ها و گلوله‌ها جای کلمات را گرفته بودند، تئاتر زمینه‌ای برای گفتگو فراهم آورد... صادقانه بگویم هنوز هر وقت شخصی یونیفورم‌پوش را می‌بینم دچار اضطراب و ترس می‌شوم. »

سه شنبه 10 تیرماه  از ساعت 18 با پخش فیلم تئاتر «مرگ تصادفی یک آنارشیست» به طراحی و  کارگردانی بهنام خندان:  نمایش مرگ تصادفی یک آنارشیست به طراحی و کارگردانی بهنام خندان، تهیه کنندگی معمومه شرکایی با بازی بازیگران ایمان اصفهانی، احسان امیدی، امیر حیدری، پوریا خدابخش، مهسا میرکاظمی، آرمین والی که در دی ماه سال 97 در مجموعه تئاتر دیوار چهارم  به روی صحنه رفته است.

نویسنده این نمایش داریو فو نویسنده ایتالیایی قرن بیستم است که در ۱۳ اکتبر ۲۰۱۶ درگذشت. داریو فو از تأثیرگذارترین نویسندگان معاصر ایتالیا بود که علاوه بر نویسندگی، به کارگردانی تئاتر، طراحی صحنه و لباس، بازیگری و آهنگسازی، سرایش ترانه و نقاشی نیز می‌پرداخت. شناخته شده‌ترین کار فو، مرگ تصادفی یک آنارشیست، اولین بار در ۱۹۷۰ اجرا شد و بعدها در ۴۰ کشور به صحنه رفت. داستان تلخ و واقعی کارگر راه‌آهنی که به جرم بمب‌گذاری دستگیر شد و در بازداشت (در حالی که هیچ ربطی به بمب‌گذاران واقعی نداشت) جان سپرد. اما این داستان تلخ در دستان فوی بازیگر/ نویسنده و کارگردان به کمدی تمام عیاری تبدیل شده بود که شیوه‌های پلیس و فساد را افشا می‌کرد.

در سال‌های ۷۸–۱۹۷۷ فو به یکی از شناخته‌شده‌ترین نویسندگان ایتالیا در عرصه بین‌المللی بدل شد و آثارش در ۵۰ کشور جهان چاپ و به ۳۰ زبان ترجمه شدند. فو در سال ۱۹۹۷میلادی موفق به دریافت جایزه نوبل ادبیات شد.

پنج شنبه 12 تیرماه  از ساعت 18 با پخش فیلم تئاتر «جک و لوبیای سحرآمیز» به  نویسندگی  و کارگردانی علیرضا دهقانی: این نمایش کودک و نوجوان به کارگردانی علیرضا دهقانی و بازی ماندانا عبقری، پویا شش‌وری، راشین رضایی، الهام اصغری، میثم بهره‌مند ،در اردیبهشت سال 96 در فرهنگسرای فردوس به روی صحنه رفته است

این نمایش که از داستان قدیمی و فانتزی انگلیسی جک و لوبیای سحرآمیز برای صحنه آماده سازی شده است. قدیمی‌ترین نسخه چاپ شده آن توسط بنیامین تبارت به سال ۱۸۰۷ چاپ شده‌ است و سپس در سال ۱۸۹۰ توسط جوزف جکوبز بازنویسی شده‌است اما تصور می‌شود که اصل داستان بسیار قدیمی تر باشد.

جمعه 13 تیرماه از ساعت 18 با پخش فیلم تئاتر چنور به نویسندگی و کارگردانی قطب الدین صادقی: چنور به کارگردانی و نویسندگی قطب الدین صادقی، استاد با سابقه و نام آشنای عرصه تئاتر آذر، دی و بهمن ماه سال 98  که در سالن چهارسو به روی صحنه رفته است.

چنور  داستان یک جستجوی عاشقانه است. مردی پس از دو دهه غیبت به خاک و دیار خود باز میگردد اما می بیند همه چیز و همه کس تغییر کرده اند. او حتی کمترین نشانی هم از عشق از دست رفته اش نمی یابد.این نمایش به شکل تک نفره با بازی فرشید گویلی  و جمعی از تئاتری های خوش سابقه در پشت صحنه، به روی صحنه رفته است.

 قطب‌الدین صادقی زادهٔ ۳ اردیبهشت ۱۳۳۱، سنندج، نویسنده، فیلم‌نامه‌نویس، مترجم، کارگردان تئاتر، استاد دانشگاه، بازیگر سینما، تلویزیون و عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی ایران است.وی در سال ۱۳۵۴ مدرک کارشناسی خود را در رشتهٔ هنرهای نمایشی، از دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران دریافت نمود؛ سپس جهت ادامهٔ تحصیل عازم فرانسه شد و توانست در دانشگاه سوربن پاریس، دورهٔ کارشناسی ارشد و دکترای خود را در رشتهٔ هنرهای نمایشی به پایان ببرد. پس از پایان تحصیلات در سال ۱۳۶۴ به ایران بازگشت و در کنار تدریس در دانشگاه‌های مختلف، به فعالیت‌های هنری و ادبی پرداخت.

از عمده فعالیت‌های صادقی می‌توان به تألیف ۵۰ نمایشنامه، کارگردانی ۵۲ تئاتر و چندین فیلم کوتاه، ترجمهٔ ۱۸ کتاب و بازی در فیلم و سریال‌های مشهوری همچون کیف انگلیسی، کلاه پهلوی و معمای شاه اشاره کرد. اکادمی دکتر صادقی (تماشاخانه شانو) نیز متعلق به او است.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: فیلم تئاتر نمایش نت هفته دوم تیر روی صحنه رفته آفریقای جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۴۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله»

آفتاب‌‌نیوز :

ویدئویی از مراحل ضبط قطعه موسیقی نمایش «گالیله» با خوانندگی پولاد کیمیایی که این شب‌ها در تئاتر شهر روی صحنه است، منتشر شد. قطعه «آهای گالیله» از زبان یک خواننده دوره‌گرد در نمایش «گالیله» خوانده می‌شود که ترانه آن را کاوه آفاق سروده و آهنگسازی و تنظیم موسیقی نمایش و همچنین این ترانه بر عهده محمدرضا چراغعلی آهنگساز شاخص کشور بوده است.

نمایش «گالیله» به تهیه‌کنندگی آزیتا موگویی و کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور با نقش‌آفرینی فرهاد آییش، صدف اسپهبدی، نورا هاشمی، محمد نادری، حمید رحیمی، شهروز دل‌افکار، آرش فلاحت‌پیشه، محمد معتضدی، اشکان صادقی، فربد فرهنگ، علیرضا ساوه درودی، سامان کرمی و علیرضا مویدی در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه است. نمایشنامه «گالیله» نوشته برتولت برشت و ترجمه حمید سمندریان است و دراماتورژی متن را نیز محمد امیریاراحمدی بر عهده دارد.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله»
  • «روال عادی» به هفته پایانی اجرا در تئاتر شهر رسید 
  • اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر
  • «روال عادی» به هفته پایانی اجرا در تئاتر شهر رسید
  • کدام نمایش‌ها در مونودرام خوزستان به صحنه می‌آیند؟
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • «تله موش» روی صحنه می رود
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب